Du har sikkert oplevet at indtage en stor portion sukker, hvorefter dit energiniveau dalede markant – for eksempel ved at drikke en energidrik, sodavand eller spise en portion bland selv-slik. Hos Hi er vi interesserede i at give dig det energiboost, som du har behov for, men uden at du ‘crasher’ bagefter. Det er derfor, vi har sammensat Hi på den måde, som vi har: Med hvedegræs, guarana, ginseng og kokosvand, der alle er kategoriseret som superfoods. På den måde er Hi et sundere alternativ til andre energidrikke, der er på markedet. Idéen bag Hi drinks er, at vi tager udgangspunkt i næring og energi i stedet for masser af sukker og koffein. Da vores energidrik kun indeholder cirka 3 gram sukker, føler man sig forfrisket og hydreret.

Sig Hi til et af vores superfoods: Kokosvand
En af de superfoods, vi bruger i Hi drinks, er kokosvand. Da kokosvand består af 95% vand, hjælper det med at hydrere. Det er en af grundene til, at kokosvand findes i flere sports- og energidrikke: Kroppen mister væske, når du træner, og kokosvand kan være med til at hydrere kroppen bagefter. Derudover indeholder kokosvand forskellige mineraler som kalium, natrium og magnesium. Mange drikker derfor også kokosvand i sin rene form efter træning på grund af dets indhold af naturlige elektrolytter. Elektrolytter kan være en god hjælper, hvis du f.eks. har været syg og mistet meget væske eller har mistet appetitten. Elektrolytterne hjælper med at få kroppen mere i balance igen. Kokosvand er en essentiel del af Hi, da det hydrerer og indeholder elektrolytter – kalium, natrium, magnesium med flere – som giver energi på en god og naturlig måde. Samtidigt har kokosvand et lavt indhold af kalorier – faktisk kun 18 kalorier pr. 100 gram. Så meget er der dog ikke i én dåse Hi, men der er nok til at give dig nogle af de gode fordele og nærende dele, som kokosvand netop indeholder.

Når kokosnødderne stadig er lysegrønne, indeholder de kokosvand – faktisk kan de indeholde op til en halv liter. I takt med at kokosnødderne modnes, bliver vandindholdet mindre, mens der kommer mere frugtkød, og kokosvandet bliver tykkere i konsistensen og senere til kokosmælk.

Scroll to Top